Kövess minket

Aztaa

Így fest majd Lizzo a Simpson család 34. szezonjának évadzáró részében

Megosztva

Izgalmas hírrel rukkolt elő a FOX A Simpson család sorozatot illetően.

A rajzfilmnek épp a 34. évada fut – nem meglepő módon rögtön be is rendelték a folytatást a 35. és 36. évadok képében -, és egészen tart is május végéig. A május 14-én landoló huszonkettedik-, egyben záró epizód egy különleges vendéggel bővül, ő Lizzo, aki két külön karakterként is felbukkan majd a „Homer’s Adventure Through the Windshield Glass” című részben.

A részben, ami a címet alátámasztva szó szerint arról a pár másodpercről szól majd fél órában, hogy Homer balesetet szenvedve átrepül a szélvédő kitört ablakán. A producerek szerint Homer mindig rendetlen kocsija tele lesz majd gyerekjátékokkal, ebben a gyermeki settingben jelenik majd meg egy kis elf, aki a főszereplő spirituális guide-ja lesz a fél órásra kihúzott pár másodpercben a becsapódás (?) előtt. Ő Lizzo, aki önmagán túl a kis lényt is szinkronizálja majd, íme:

Forrás: FOX

És alább, hogy néz majd ki az énekes-celeb saját maga, aki szintén feltűnik a rész végén majd Tim Long producer szerint. Long azt is elárulta, hogy Lizzo fuvolázik is egy sort Lisa Simpsonnal – tudniillik, a plus size-ikon ezen a hangszeren játszik, ami mondhatni védjegyévé – és mémmé is – vált az idők során.

Mint a nagy bejelentést először lehozó Entertainment Weekly cikke írja, Longék azután keresték meg az előadót, hogy kiderült róla, hogy nagy Simpson-rajongó hírében áll, erre aztán csak ráerősített idei halloweeni jelmeze is, ami utólag amolyan izgalmas teaserként is felfogható, igaz, nem Marge-dzsá maszkírozzák majd.

(EW)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés