Kövess minket

Film

Így szerepelt The Weeknd a Simpsons család Supreme paródia epizódjában

Megosztva

Az Amerikai fater után egy másik felnőtt razfilmben is feltűnt The Weeknd, mint szinkrohang, ezúttal viszont nem saját magát alakította, hanem egy TikTok sztár influenszer fiút.

A sorozat 33 évadának új részében, mely a „Bart the Cool Kid” címet kapta, az énekes egy Orion Hughes nevű tinit alakított, akinek saját deszkás brandje van, a Supreme áthallásos „Slipreme„. Az epizódban több gyerek is iszonyat rápörög a márkára, és mivel Bart sem szeretne kimaradni a trendből, ráveszi a szüleit, hogy vegyenek neki a ‘Slipreme‘ cipőt. Homer persze a szokásos módon a könnyebik utat választja, és egy hamisítványt szerez be a fiának.

Bart eközben összespanol a The Weeknd által szinkronizált ‘Slipreme‘ influenszer sráccal, aki mint kiderül, nem is tud deszkázni, hiába van saját skater brandje, így Bart segít neki megtanulni. Az énekes adta amúgy az influenszer karakter apjának is a hangját. Az epizódban egy idő után a felnőttek is rákapnak a brandre, mely ettől kezdve egyre kevésbé menő.

The Weeknd Twitteren köszönte meg a Simpsons alkotóinak, hogy beválasztották a szerepre, egyben bedobta az ötletet, hogy Orion akár visszatérő karakter is lehetne a sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés