Kövess minket

Hiphop

„Inkább engem tegyetek milliárdossá” – gyűjtést szerveztek a Kanye haterek is

Megosztva

Kanye Westet nemrég megpróbálták újra milliárdossá tenni a rajongói pár pénzgyűjtési akcióval, most hasonlóban gondolkodnak az utálói is, csak ők saját maguknak gyűjtenek pénzt, hátha hamarabb elérik a mérföldkövet.

Ye dollármilliárdos státuszba emelésére párhuzamosan több kezdeményezés is indult a GoFundMe nevű közösségi finanszírozási platformon, de ezeket az oldal hamar lekapcsolta, mondjuk tegyük hozzá nem is igazán voltak túl sikeresek, mindössze pár dollár gyűlt össze rajtuk, amivel a rapper nem igazán lett volna kisegítve. Utóbbira mondjuk nem is feltétlenül van szüksége, hisz habár a Forbes számításai szerint Kanye már valóban nem dollármilliárdos, azért így is 400-500 millió dolláros vagyona van. Ye bankszámlájának az fájt a legjobban, hogy az adidas felbontotta a YEEZY-vel való partnerségi megállapodását, miután a zenész és tervező több antiszemita kijelentést is tett, amiket azóta megismételt, csak most már „biznisz embereknek” hívja a zsidókat, mint valami rossz kuruc.info szerkesztő.

A péngyűjtésre amolyan reakcióként most megjelentek az ellendrukkerek, akik olyan címmel gyűjtenek saját maguknak pénzt, hogy „Tegyetek inkább engem milliárdossá, Kanye West helyett„, és „Hadd legyek énis milliárdos, mint anno Ye volt„, de van aki a gyerekeinek gyűjt hasonló felütéssel, míg mások egyenesen Kanye ellenes címet adtak meg, ahol a Ye haterek felajánlásait várják. Talán nem meglepő, de ezek a gyűjtések sem tartanak túl nagy összegeknél, igaz az egyik már 70 dollárnál tart, szóval már csak 999 999 930 dollár van hátra és össze is jön a pénz.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés