Kövess minket

Hiphop

Instrumentálokkal, élő felvételekkel, és négy új dallal együtt jelent meg a ‘The Eminem Show’ ünnepi kiadása

Megosztva

Ma 20 éve, hogy megjelent Eminem egyik legismertebb és legsikeresebb nagylemeze, a ‘The Eminem Show‘, ennek megünneplésére pedig a detroiti rapper egy különkiadással jelentkezett.

A The Eminem Show (Expanded Edition) keményen megemelte az eredeti 20 számos dallistáját, mely valójában átvezetők nélkül inkább 15 dal volt. A különkiadáson ugyanis 38 dal szerepel, köztük egyes dalok instrumentális verziója, New York-i és Japán koncertek élő felvételei, ezekből kettőn Proof is feltűnik, valamint négy „új” dal.

Az új dalok közül a ‘Stimulate‘ anno majdnem rákerült az eredeti The Eminem Show-ra, de végül lecserélték a “Say Goodbye Hollywood”-ra a dallistán. Ennek ellenére megjelent már hivatalosan, a 8 mérföld zenei CD-jének különkiadásán és a ‘Cleaning Out My Closet‘ kislemez CD-jén is megtalálható volt korábban. A Ja Rule diss-ként elhíresült Bump Heads, valamint a The Conspiracy freestyle korábban csak mixtape-ekre került fel. Végül pedig itt van a ‘Jimmy, Brian, and Mike‘ című trekk, melyet még a The Marshall Mathers LP stúdiófelvételei környékén rögzítettek, és hivatalosan sehol nem jelent meg korábban. Ez tekinthető az egyetlen „új” dalnak, hisz ehhez Eminem újrarögzítette a verzét és a refrént.