Kövess minket

Hiphop

Isaiah Rashad a Coachella fellépésén reagált először a kikerült szexvideójára

Megosztva

Tavaly váratlanul felkerült és keringett a neten egy szexvideó, melyen látszólag a TDE rapper, Isaiah Rashad szerepelt, két másik férfival együtt. A rapper hónapokig nem reagált a kikerült felvételre, így mi sem tartottuk etikusnak, hogy ezt feszegessük, de most a 2022-es Coachella fesztiválos fellépését rögtön azzal kezdte, hogy reflektáljon az egész szituációra.

Rashad színpadra lépése előtt egy videómontázst játszottak le, amit különböző podcastekből vágtak össze. A beszélőfejek mind Rashad állítólagos szexvideóját taglalják, támogató hangnemet megütve. Joe Budden, DJ Akademiks csak pár név azok közül a kommentátorok közül, akik feltűnnek a videóban, ők mind kiemelik, hogy az, aki kitette a netre a videót, nyilvánvalóan le akarta járatni a rappert, de az egész visszafelé sült el, mert csak még nagyobb hírnevet kapott, és amúgyis, manapság már senkit sem érdekel, hogy ki meleg és ki nem. „Most már végre önmaga lehet” – mondja Akademiks egy ponton. The Game szintén feltűnik a videóban, őt egy interjúban kérdezték a témáról, elmondása szerint érthetetlen, hogy egyesek miért foglalkoznak azzal, hogy egy másik férfi mit csinál a hálószobában.

A montázs után Rashad belekezdett a legnagyobb slágereibe, majd egy ponton a közönséghez fordulva azt mondta, hogy nagyon értékeli a sok pozitív üzenetet, amit a fanjaitól kapott. „Ez tartott életben az elmúlt pár hónapban” – mondta.

(Pitchfork)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés