Kövess minket

Hiphop

Isaiah Rashad nem tartja magát melegnek, inkább fluid szexualitásúnak

Megosztva

A TDE kiadó rappere, Isaiah Rashad először beszélt nyilvánosan arról a szexvideóról, mely az ő engedélye nélkül kezdett el keringeni az interneten még februárban. Rashad több férfivel együtt látható a felvételen, elég egyértelmű szituációban.

Rashad a videó kikerülése után nem kommentálta a dolgot, egészen az áprilisi Coachella fellépéséig várt, ahol egy videómontázzsal kezdte a koncertjét. Ebben őt támogató hangokat vágott össze, azzal az üzenettel, hogy a szexvideó egyértelműen a lejáratására irányulva került ki, de ő mégis megerősödve tudott kikerülni a helyzetből. A koncert egy másik pontján megköszönte a fanjainak, hogy kiálltak mellette.

Mindezek ellenére kérdések továbbra is vannak sokak fejében, még akkor is, ha a rapper szexualitása nyilván magánügy. Mindezen kérdések megválaszolására ült le beszélgetni nemrég a Tennessee-i előadó Joe Buddennel. A teljes beszélgetés Budden Patreon oldalán látható, de Twitterre így is felkerült a lényeg.

Joe Budden az interjú során teljesen direktbe nekiszegezte a kérdést Rashadnak: „Hogyan jellemeznéd a szexualitásodat?” – mire a rapper azzal válaszolt, hogy fluid, azaz változó a szexualitása, de még annyit se mondott, hogy biszexnek tartja magát, azt meg pláne nem mondta, hogy homoszexuális lenne. Rashad elmondása szerint nem tudja kontrollálni, hogy kit tart vonzónak, és erre az elmúlt 1-2 évben jött rá.

Még mindig próbálom felfedezni önmagamat. Kutatom, hogy egyáltalán az alapjait értsem, de gyakorlatilag…inkább az emberek személyiségéhez vonzódom. Néha sokszor az intellektualitás izgat fel” – mondta, kvázi pánszexuálisként leírva magát, de ő ezt a szót nem használta.

Rashad, akinek gyerekei vannak, és saját bevallása szerint komoly kapcsolatban él jelenleg is, hozzátette, hogy szépen lassan jön rá ezekre a dolgokra.

A rapper nem tervez jogi lépéseket a szexvideóval visszaélő személy ellen, és a karrierje folytatásához 50 Centet tanulmányozza, de Nas és Pusha T is az inspiráció közt vannak.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés