Kövess minket

Hiphop

Isteni közbeavatkozással DJ Khaled új lemeze első helyen nyitott az amerikai albumeladási listán

Megosztva

DJ Khaled vezeti a Billboard 200-at, azaz a hivatalos amerikai albumeladási listát, az új, „GOD DID” című nagylemezével. Ez a negyedik Khaled lemez, mely feljutott a lista tetejére, és a tizedik, mely bejutott a top 10-be.

A sztárokkal telepakolt album 107 500 példányban fogyott az elmúlt héten az USA-ban, és ezzel épphogy megelőzte a második helyre szorított Bad Bunny-t, aki hosszú hetek óta trónol a lista első helyén, és még az elmúlt héten is 106 ezer példányban fogyott az Un Verano Sin Ti című új albuma. Khaled új lemezének eladási számai 89%-ban streamingből jöttek össze, a többi tradicionális lemezeladás. A projekten közel kétszer annyi vendégelőadó van, mint ahány szám van a dallistán, Drake, Eminem, Kanye West, Future, JAY-Z, Jadakiss, Lil Baby, Travis Scott csak pár nagyobb név a közreműködők közül. Khaled eközben folyamatosan dobálja ki a hivatalos klipeket a lemezről, eddig már kilenc zenei videó készült, és nem lepődnénk meg ha továbbiak érkeznének a napokban. DJ Khaled korábban a Khaled Khaled (2021), Grateful (2017) és Major Key (2016) lemezeivel is vezette a slágerlistát.

Az eheti albumeladási lista további top 10-es helyzettjei sorrendben Bad Bunny, TWICE, Kendrick Lamar, Morgan Wallen, Beyoncé, Silk Sonic, Rod Wave, Harry Styles, és Nicki Minaj.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés