Kövess minket

Stílus

Itt a Heineken első cipője, aminek igazi sör lötyög a talpában

Megosztva

Beszállt a sneaker-bizniszbe a Heineken sörkészítő-és forgalmazó cég – írta meg a Sneaker Freaker.

A cég egy ideje promótálja már a Heineken Silver névre hallgató, -1%-on erjesztett italát, ennek, a friss ízt népszerűsítő reklámkampánynak az újabb húzása a hype-hullámot meglovagoló (és megtaposó) sörcipő, avagy egy, a brandhez hűen zöld-piros-szürke színekben érkező sneaker direkt formabontó részletekkel és extra elemekkel.

Ilyen például a sörrel töltött talp: a cég a szenteltvizes és véres sneaker után szabadon Heineken Silvert fecskendezett a cipőbe, így annak viselője sörön járhat akkor is, ha épp nem egy ragadós padlójú tánctéren lépked.

Ugyanúgy extra elem még a nyelvre erősített kupakdísz, amit könnyen le lehet pattintani kézzel és máris használható sörnyitóként is.

A sneaker a custom modelleiről híres The Shoe Surgeon, alias Dominic Ciambrone keze munkája, akinek a kliensei közt olyan A-kategóriás hírességeket találunk, mint Justin Bieber, Drake, Will.I.Am. és LeBron James. Őt bízta meg a Heineken a kissé komikus nevű Heinekicks megtervezésével, Ciambrone pedig tette is a dolgát.

A Heinekicks egy meglehetősen limitált darab, a hírek szerint összesen 32 darab készült belőle. Mint a Sneaker Freaker említi, ebből 7 darabot a közeljövőben meg is lehet vásárolni Szingapúrban, addig is pedig élőben lehet őket megtekinteni augusztus 11-én szintén itt, 313@Somerset bevásárlóközpont Limited Edition Vault standjánál.

A cég megkapó leírása szerint a Heinekicks nem egy mindennapi viselet, de hát nem is mindennap lépked (és cuppog) az ember sörön és sörben. Végül is.

(Kreatív / Sneaker Freaker)