Kövess minket

Események

Itt vannak a 2023-as Kolorádó Fesztivál első nevei

Megosztva

Már hetedik alkalommal teremt saját világot a Kolorádó a budai hegyekben, ahol néhány napig újra kiszakadhatunk a megszokásokból, kellő távolságra a fővárostól. A fesztiválra leginkább jellemző sokszínűség most sem marad el, az első nevek között vannak nemzetközi szinten jegyzett előadók, számos hazai kedvenc, előremutató klubzenészek és világzene is.

Élőben az élen a La Femme: francia pop műfaji korlátok nélkül. A Spanyolországban és Mexikóban töltött évek után a zenekar a flamencóval és a spanyol dalszövegekkel is kacérkodik. 

Hazai fronton erős a kínálat: már biztosan fellép az idei év legnagyobb robbanását produkáló mocskosan-tiszta rapper, Beton.Hofi, az Analog Balaton elektropop duó és a folk-punk energiabomba Bohemian Betyars, de a sokadik reneszánszát élő Bëlga és az ifjú titán Pogány Induló is. A listát tovább erősíti a fesztiválozók számára már jól ismert Deva, az Elefánt, a Mordái és a Fláre Beás is.

A klubzenei import szintén izmosra sikerült, több mint 10 év után tér vissza Magyarországra a brit ős-techno legenda Surgeon, a gyorsabb, újvonalas technót kedvelőknek D.Dan első hazai fesztiválfellépése kedvez a CRIME jóvoltából, a mélyvizet keresők pedig Claudio PRC maratoni szettjében merülhetnek majd el. A végtelen meglepetéseket rejtő DJ Python is debütál, Moxie végre pótolja a régóta görgetett fellépését és Kornél Kovács erősíti tovább a house szekciót. Talán a legnagyobb fogás az idei év egyik TikTok slágerét is jegyző, a UK garageből építkező Interplanetary Criminal.

A korábbi évekből megszokott közreműködők mellett 2023-ban beszáll a LavaLava, a House2House, a NoFear, a Free Sequence, a Pure Lust, a Szoba Studio és a Rokoko is. Az AZVLM csapata pedig 2023-ban is élettel és nem-zenével tölti meg a fesztiválon töltött nappalokat.  

A december 22-ig vásárolt bérletek mellé ajándék vászontáskát is lehet kapni. További információkat a kolorado.hu oldalon találni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés