Kövess minket

Gasztro

Ízleld meg a szivárvány ízeit!

Ebben a borús időben semmi sem esik jobban, mint egy kis boldogság. A szivárványos palacsinta pedig egyszerre nemcsak vidám, hanem egészséges is.

Megosztva


A tökéletes reggeli elkészítéséhez szükséged lesz palacsintára, és hatféle gyümölcsre, illetve aquafabára. Az aquafaba (felvert csicseriborsólé vagy bablé) tökélesen működik tojáshab helyett, ezért palacsinta és omlett is simán készíthető belőle.

A videó alapján rakosgasd egymásra a rétegeket, majd a készítsd el az aquafabát, melyhez szerezz be csicseriborsólevet. Ha felverted a habot, a palacsintatortádat csorgasd le egy kevés juharsziruppal.

A videót a popsugar oldalára kattintva meg is nézheted.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés