Kövess minket

Hiphop

J. Cole beírta a YouTube keresőbe, hogy „J. Cole type beat”, majd rárappelt az első találatra

Megosztva

Egy relatíve ismeretlen New York-i producer, Bvtman egyik nap arra kelt, hogy az online postaládájában egy J. Cole-től érkezett üzenet van, amiben a rapper leírja neki, hogy random rárappelt az egyik alapjára.

A producer által megosztott DM-ben Cole arról ír, hogy az egyik nap nem igazán volt motivációja a zenéléshez, ezért aztán inspiráció után kutatva beírta a YouTube keresőjébe, hogy „J. Cole type beat„. A type beat egy olyan zenei alap, melyben egy producer megpróbálja egy híres előadó, legyen az rapper vagy másik producer, tipikus hangzását előidézni. Cole első találata Bvtman beatje volt, ezért aztán eldöntötte, hogy ráfókuszál és ír hozzá egy szöveget.

A végeredmény egy „procrastination (broke)” című dal lett, melyben Cole arról rappel, hogy mennyire nehéz motiváltnak maradnia így, hogy már sikeres és gazdag. A trekket el is küldte a producernek, hogy nyugodtan töltse fel azt a YouTube oldalára, mert habár általában az ilyen témákat a fiókba szokta rakni, de nem akarja többé rejtegetni a kiadatlan zenéit. „Ez a tied és mindenkié, akinek hallania kell. Isten áldjon tesó, csináld tovább a dolgokat!” – zárta üzenetét Cole. Bvtman egy Instagram posztban azt is felfedte, hogy Cole menedzsere is megkereste azzal, hogy a rapper imádja a zenéit. A producer YouTube csatornáján Kendrick Lamar, André 3000, Kanye West, Drake type beatek is vannak.

Alább lehet csekkolni a dalt.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés