Kövess minket

Film

J. Cole Dreamville kiadója lesz a vezető producere a „Creed III.” filmzenéjének

Megosztva

Jövőre érkezik a mozikba a Rocky-univerzum spinoff és egyben folytatás franchise-jának, a Creed-nek a harmadik része, melyhez mint most kiderült J. Cole kiadója fogja válogatni a zenéket. Michael B. Jordan, aki ezúttal nem csak főszereplői, de rendezői feladatokat is vállalt a triógiáva nőtt Creed sorozatban, a ComplexCon nevű rendezvény egyik panelbeszélgetésén kotyogta el a hírt.

Ezért valószínűleg bajba kerülök, hogy elmondom, de a Dreamville lesz a vezető producer a filmzenei albumon” – erősítette meg Jordan.

A Dreamville alá amúgy a kiadóvezető J. Cole-on kívül olyan előadók tartoznak, mint Bas, JID, Ari Lennox, vagy épp az EarthGang. A Creed harmadik része arról fog szólni, hogy a Creed II. eseményei után öt évvel Adonis „Donnie” Creed bokszoló a sportban és a magánéletében is sikereket arat, de feltűnik gyerekkori barátja, az egykor tehetséges bokszolónak tartott Damian „Dame” Anderson, riválisokká válnak és a ringben akarják rendezni a számlát. 2023. március 2-án kerül a magyar mozikba, alább lehet csekkolni a hivatalos előzetesét.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés