Kövess minket

Film

Jack Harlow egy „Zsákolj, ha tudsz!” reboot filmben kapott főszerepet

Megosztva

Erősen indul a Louisville-i előadó, Jack Harlow éve. A rapper aláírt februárban a New Balance-hoz, mint a sportcipő márka új nagykövete, feltűnt Kanye West „DONDA 2” lemezén, miután a Ye a jelenlegi legtehetségesebbek közé sorolta, most pedig Deadline információi szerint megkapta első filmszerepét.

Harlow a 20th Century Studios által készített White Men Can’t Jump (Zsákolj, ha tudsz!) film rebootjában kapott főszerepet. A ’92-es vígjáték eredetijében a két főszereplő, Sidney (Wesley Snipes) és Billy (Woody Harrelson) a kosárlabdapályán ismerkedik meg egymással. A fekete bőrű Sidney lekezelően közelít a totyakos gatyában és legyűrt zokniban feltűnő új sráchoz, akiről azonban kiderül, hogy zsonglőrként bánik a labdával. Hamarosan összeállnak egy csapatba, hogy lesöpörjenek a grundról minden ellenfelet. Egy bökkenő van csupán: Billy csomó pénzzel tartozik, a gengszterek a sarkában vannak. Nincs más választásuk, beneveznek a hírhedt utcai versenybe. Minden jól alakul, ám most a barátnőikkel van gond. Megígérik, hogy még egy utolsó meccsre elmennek, aztán vége.

A rapper a korábban Woody Harrelson által alakított ‘Billy’ szerepét kapta meg, ráadásul a Deadline infói szerint rögtön elsőre. Sidney szerepére egyelőre még keresik a megfelelő embert, méghozzá gyorsan, mert hamarosan kezdenék a munkálatokat. Jack Harlow amúgy abból a szempontból is tökéletes a szerepre, hogy a való életben is kedveli a kosárlabdát, játszott már több celebek által fémjelzett jótékonysági meccsen.

A rapper nemrég dobta le „Nail Tech” című új klipjét, alább lehet csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés