Kövess minket

Hiphop

Jack Harlow: Én vagyok a legkeményebb fehér rapper Eminem óta

Megosztva

Jack Harlow hivatalosan is a kinevezte magát a legkeményebb fehér rapperé, legalábbis Eminem óta.

A kijelentés Jack Harlow új, Jackman című albumán hangzott el méghozzá a „They Don’t Love It” című dalban. A Hollywood Cole által producerelt trekk első versszakában Jack azt rappeli:

„Ya boy’s strivin’ to be the most dominant ever/ The hardest White boy since the one who rapped about vomit and sweaters/And hold the comments ’cause I promise you I’m honestly better than whoever came to your head right then/They ain’t cut from the same thread like him/ They don’t study, doin’ work to get ahead like him/ They don’t toss and turn in the f**kin’ bed like him”.

Twitterező hiphop rajongóknak azért volt egy-két szavuk ehhez a kijelentéshez, egyesek Mac Miller-t, mások Action Bronsont, G-Eazy-t, vagy épp Machine Gun Kelly-t hozták fel példának, de ne felejtsük el Yelawolfot se, attól függ kinek mi a preferenciája. Harlow nem először említi meg Eminemet, korábban egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte az új generációnak nagyobb tiszteletet kéne mutatnia a detroiti MC irányába.

Az új albumot amúgy pozitívan fogadták a Harlow fanok, egyesek szerint még az előző nagylemezénél is jobb, itt lehet meghallgatni, alább pedig az idézett trekk.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés