Kövess minket

Bulvár

Joey Bada$$ visszafogja az ejakulációját szex közben, mert meg akarja tartani az „életerejét”

Megosztva

Joey Badass volt Angela Yee Lip Service című podcastjának legutóbbi vendége, és a rapper, hogyan is fogalmazzunk…mondott pár érdekes dolgot.

A beszélgetés során az orális szexre terelődött a téma, ahol a rapper megosztotta a hallgatókkal, hogy jobbnak tartja nem elélvezni, ha izgatják. A pislogó műsorvezetők visszakérdeztek, hogy ezt csak az orális szexre érti, vagy úgy általánosságban, mire Joe elmondta, hogy ha tudja, teljesen hanyagolja az ejakulációt. „Inkább nem élvezek el…egyáltalán. Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de inkább megőrzöm az életerőmet. Mikor egy férfi ejakulál, rengeteg dolog hagyja el a testét. Vérsejteket, tesztoszteront, és energiát is vesztesz. Azt mondják, hogy olyan, mintha lefutnál 20 mérföldet, mikor elélvezel” – mondta a rapper a női műsorvezetők ledöbbenésére, akiket azért biztosított arról, hogy a partnerét így is kielegíti. A teóriájával amúgy nincs egyedül a hiphop szcénán belül, korábban Kevin Gates és NLE Choppa is hasonlókról nyilatkozott, „ne élvezz el” mozgalomról persze azért még nem beszélhetünk.

Joey hozzátette, hogy a tapasztalata szerint, ha az ember visszafogja a spermáját, akkor akár többszöri orgazmust is el lehet érni férfiként szex közben. Az interjú egy másik pontján amúgy arról beszélt, hogy furának tartja a maszturbálást, ha férfiakról van szó. Szerinte a nők „szexuális lények”, de egy férfinak önuralmat kell tanusítania. „Úgy vagyok vele, hogy ha pasi vagy és otthon ülsz, pornóra vered, akkor így mi a fenét gondolsz?„- mondta.

Alább lehet csekkolni a teljes interjút, melyben a rapper arra is utalást tesz, hogy jelenleg párhuzamosan van két barátnője, és az az álma, hogy egyszer két felesége legyen.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés