Kövess minket

Tech

Jön a Stories-lájkolás Instagramra, hogy még egy mikroszorongással több legyen az életedben

Megosztva

Az Instagram vezetője, Adam Mosseri újabb funkciót jelentett be az apphoz, miután január végén leleplezte, hogy hamarosan előfizetéses rendszert indítanak az influenszerek számára. Mosseri Twitter videójában arról beszélt a héten, hogy lassan mindenkinél elkezdik bevezetni a lehetőséget az Instagram Sztorik lájkolására.

Az eddigi rendszerben csak szöveges üzenettel vagy valamilyen emojival lehetett reagálni az ismerőseink Insta Sztorijaira, és mindkettőt privát üzenetként küldte el a rendszer, még akkor is ha csak egy nevetős emoji volt az. Az új funkciónak köszönhetően viszont elég lesz egy lájkot dobnunk a nekünk tetsző sztorikra, mely nem a DM-ek közt jelenik meg ismerőseinknél, hanem a Sztorit megtekintők neve mellett egy szívecske formában.

Mosseri állítása szerint az újítást azért vezetik be, hogy kicsit egyszerűsítsenek a DM rendszeren, és egyben ígéretet tett rá, hogy a lájkok nem lesznek számolva, nem kell majd azon stresszelnünk, hogy mennyit kaptunk, mondjuk ettől még bőven okozhat mikroszorongást az, hogy már nem csak azt csekkolhatjuk, hogy hányan nézték meg az adott Sztorinkat, hanem azt is, hogy azok közül kik lájkolták azt.

(The Verge)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés