Kövess minket

Hiphop

Joyner Lucas kiakadt egy fesztiválra, amiért apró betűkkel írták ki a nevét, miközben MGK főfellépő

Megosztva

Joyner Lucas kifakadt a Lollapalooza fesztiválra.

A worcesteri rappernek nagyon nem tetszik, hogy a chicagói rendezvény az utolsó kategóriába rakta be a nevét, a legkisebb betűmérettel. Mint lent látható, a Lollapalooza által kiposztolt fellépőlistán négy betűméret van, legfelül olyan nevek vannak, mint Dua Lipa, J. Cole, vagy épp Lil Baby, majd két másik kategória után látható Joyner Lucas neve, Chris Lorenzo és a Role Model közé beszorítva.

Többek közt emiatt ment neki a fesztnek a rapper Twitteren.

Ezeknek a fesztiváloknak le kéne állniuk azzal, hogy azt gondolják, nem vagyok a toppon. Berakják a nevemet egy csomó random előadó közé, akikről senki sem hallott, majd beajánlanak egy alacsony pénzt. Eleve nemet mondtam nekik, ennek ellenére ráraktak a poszterre” – kezdte Lucas a hosszú kiakadást, majd leírta még párszor, hogy ő sokkal nagyobb előadó, mint a többi „kisbetűs”, és elege van abból, hogy ilyen kevés pénzt ajánlanak neki, mivel ő a legnagyobb független előadó. Joyner továbbá megkérte a Lollapalooza-t, hogy töröljék a bejelentett fellépők közül.

Joyner végül azt is problematizálta, hogy Machine Gun Kelly az egyik főfellépő a fesztiválon, és hozzátette, hogy Eminem diss zenéje semmi volt ahhoz képest, ahogy „ő elbánna” MGK-val, ha rap beefre kerülne a sor.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés