Kövess minket

Hiphop

Juice WRLD volt menedzsere szerint a rapper utolsó posztumusz albumát készítik

Megosztva

Juice WRLD harmadik és egyben utolsó posztumusz projektje készülget.

Lil Bibby – Juice lemezkiadójának, a Grade A Productionsnek az alapítója – szombaton Instagramon jelentette be a hírt egy videóval együtt, amelyen a néhai rapper a stúdióban jammel. Bibby elmondta a rajongóknak, hogy azt szeretné, ha a készülő album „ünnepély lenne”, mivel szerinte a gyász ideje lejárt.

Szeretném, ha mindenki, aki szerette Juice-t, ünnepelné az életét” – írta a képaláírásban. Ti voltatok a legjobb rajongók, akiket egy művész csak kívánhat. Hiányzol nekünk, Szeretünk téged 999, amíg a világ véget nem ér„.

Bibby nem árult el több részletet a kiadványról, beleértve a várható megjelenést és a lehetséges dalcímeket, de a lemez címe elvileg The Party Never Ends lesz. A projekt 2021-es bejelentése óta Bibby többször nemtetszését fejezte ki, hogy több kiadatlan dal is kiszivárgott a projektről, és állítólag azzal fenyegetőzött, hogy elveti az albumot, ha az a tendencia folytatódik.

Juice 2019-es halála óta két posztumusz nagylemez jelent meg, a 2020-as Legends Never Die, és a 2021-es Fighting Demons.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés