Kövess minket

Aztaa

„Just A Little Shady” néven indít podcast műsort Eminem lánya

Megosztva

Eminem lánya, Hailie Mathers szeretne kicsit jobban előtérbe kerülni. A rapper egyetlen vérszerinti gyermeke eddig apjához hasonlóan elég magának való és félénk volt, de most podcast sorozatot indít és hamarosan a szépségiparba is belekóstolhat.

Hailie az Instagram oldalán fedte fel, hogy „Just A Little Shady” címmel indít podcast beszélgetős műsort, a bejelentő poszthoz pedig podcastra kész fotót is lőtt. „Már egy ideje dolgozok ezen a projekten és nagyon izgatott vagyok, hogy kijöjjön az első epizód” – írta a poszthoz, majd mindenkit a YouTube oldalára terelt, ahol még nincs semmi, de ide érkeznek majd az epizódok. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen témákat feszeget majd Hailie a podcastek során. A podcast neve egyértelmű szójáték apja Slim Shady becenevére.

A podcast mellett Hailie tervei között szerepel, hogy ruhákat és sminktermékeket áruljon, legalábbis a The Sun kiszúrta, hogy ezeket jelölte meg tevékenységi körnek, mikor bejegyezte az új cégét, a Hailie Jade LLC-t. A ruhák a podcasthez készült mercheket foglalja majd magába, kaphatóak lesznek majd sapkák, pólók, és egyéb darabok is.

Hailie korábban a Garnier-nek és a Pumának is bedolgozott, mint brand influenszer.

(Page Six)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés