Kövess minket

Pop

Justin Bieber jobban van, augusztusban folytatja turnéját és a Sziget fesztiválra is jön

Megosztva

Justin Bieber sikeresen felgyógyulni látszik a részleges arcbénulásából, amit a Ramsay Hunt szindróma okozott. Az énekes maga egyelőre nem nyilatkozott az állapotáról, de Usher nemrég egy interjúban megerősítette, hogy Bieber jobban van. Az R&B zenész az Extra-nak nyilatkozva elmondta, hogy a nyaralása során Bieberrel töltött egy kis időt és meg tudja erősíteni, hogy az énekes „nagyszerűen van”.

„Előadóművészként szerintem mindannyian tapasztalunk olyan dolgokat, amiket az átlagember nem biztos, hogy átérez, mivel ez az életvitel rengeteg stresszel jár együtt. Justin egy igazi utazásra vitte a világot, és örülök, hogy ott lehettem eme utazás indulásánál, és máig mellette lehetek, mint barát. Bámi is legyen, amin most keresztül megy, nagyszerű látni, hogy a rajongói és a családja támogatják” – mondta Usher.

Justin Bieber június közepén jelentette be, hogy le kell mondania az észak-amerikai turnéja maradék nyári állomásait, mivel egy ritka neurológiai betegség támadta meg a szervezetét, melynek következtében lebénult a fél arca. Biebernél Ramsay Hunt szindrómát diagnosztizáltak, mely elmondása szerint egy a fülét ért vírusfertőzéssel indult, ami később érintette az arcidegeket is, ennek következtében a jobb arcán nem tudott pislogni, mosolyogni, és az orrát sem tudta mozgatni. Biebs egy videóban demonstrálta, hogy mozdulatlan a fél arca, míg a másik oldal rendben van.

A Justice turné részleges lemondása után kérdéses volt, hogy az énekes mikor térhet vissza a színpadra, és hogy az augusztus 12-re betervezett Sziget fesztiválos fellépéséig felépül-e. A mai nap a Sziget a Facebook oldalán jelentette be, hogy hivatalos tájékoztatást kaptak arról, hogy Bieber július 31-től folytatja a turnéját, így a Szigetre is érkezik.

Justin Bieber announced today the Justice World Tour will resume on the 31st of July.Justin will set off across a run…

Posted by Sziget Festival Official on Tuesday, July 19, 2022
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés