Kövess minket

Hiphop

Justin Bieber menedzsere megvette a Quality Control kiadót

Megosztva

Felvásárolta a Quality Control kiadót a Scooter Braun vezette HYBE America. A vételár állítólag 300 millió dollár volt.

A QC az egyik legjelentősebb független kiadó a világon” – nyilatkozta Braun, aki többek közt Justin Bieber, Ariana Grandé, és több másik nagy sztár menedzsere. „Nemcsak zenét, hanem kultúrát is terjesztenek. Művészeik a közösségeik hangjai” – tette hozzá.

A HYBE America amúgy a dél-koreai HYBE szórakoztatóipari cég egyik részlege, amely a BTS szupersztár együttes menedzselésével uralja a K-pop világát. A Quality Control vezérigazgatója, Pierre „P” Thomas és COO Kevin „Coach K” Lee, akik 2013-ban társalapítói voltak a legendás atlantai kiadónak, osztották Scooter lelkesedését az üzlet kapcsán.

P és én nagyon örülünk ennek a Scooterrel és a HYBE-vel való együttműködésnek, és biztosak vagyunk benne, hogy el tudnak juttatni minket a globális ambícióinkhoz, amelyeket a cégünk kezdete óta szem előtt tartunk, mivel semmi sem jelent többet, mint hogy a művészeink világszintű hatást érjenek el” – nyilatkozta Coach K.

A Quality Control többek között a Migos, Lil Baby, Lil Yachty, City Girls, Icewear Vezzo, Bankroll Freddie, zenéinek otthona. Ide tartozik még a Solid Foundation Management, a Quality Films és a QC Sports is. A kiadó továbbra is a Universal Music Group és a Motown kötelékében marad.

(New York Times)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés