Kövess minket

Bulvár

Justin Bieber nem barátkozik többet Kanye Westtel, miután a rapper beszólt a feleségének

Megosztva

Justin Bieber úgy érzi, hogy Kanye West túl messzire ment az Instagram oldalán levágott kifakadásaiban, ezért megszakítja a vele való barátságot – erről a zenészt ismerő források beszéltek a TMZ-nek.

Ye az elmúlt pár napban több olyan embernek is nekiment, akik kritizálni merték a legújabb YEEZY divatbemutatón leleplezett „White Lives Matter” feliratú pólóját, így került a rapper célkeresztjébe például egy divatújságíró, Gigi Hadid modell, és Justin Bieber felesége, a szintén modell Hailey Bieber. Hailey bűne az volt, hogy megvédte Karefa-Johnsont, a Vogue újságíróját, aki élesen támadta Ye rasszistának kikiáltott szólammal ellátott pólóját. West nagyon felhúzta magát ezen és olyanokat posztolt, hogy Justin jobban teszi ha kordában tartja a feleségét.

Később egy másik posztban arra utalgatott a modellel kapcsolatban, hogy csak a celeb családjának köszönheti a karrierjét, és hogy megműtette az orrát. Ye még egy gúnynevet is kitalált, Hailey Baldloose-nak nevezve Justin feleségét, és felemlegette azt, hogy anno Drake-kel randizott.

Ye támadása azért is fura, mert Justin Bieber a rapper 2020-as megzuhanásakor támogatta őt, még a wyomingi birtokára is ellátogatott a feleségével. Az énekes az egyik Sunday Service éneklős-istentiszteleten is részt vett. Most viszont úgy érzi, hogy a felesége ellen irányuló támadással Ye túllépett egy határt, és ezért nem barátkozik vele többet.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés