Kövess minket

Bulvár

Kanye: hol vagy most? Pete Davidson: az ágyban a feleségeddel

Megosztva

Pete Davidson először válaszolt Kanye West oltogatásaira, igaz nem nyilvánosan, hanem privát üzenetekben. A TMZ közölt pár üzenetváltást a rapper és a humorista között, melyet más publikációk is igazinak mondanak.

Ye korábban Insta oldalán antagonizálta Kim Kardashian pasiját, nemrég pedig két videoklipben is megverte/lefejezte/élve elásta az embert, a feszültség tehát tapintható. Pete eddig nem igazán reagált Kanye fenyítésére, pedig a rapper mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet.

Az üzenetek szerint Pete rögtön egy kis ironiával indított, Skete-nek hívva saját magát. „Yo, Skete vagyok, megtennéd, hogy lenyugszol kicsit? Reggel 8 van és ennek nem kell így lennie. Kim a legjobb anya, akit csak ismerek. Nagyszerű, amit a gyerekekért tesz, és kibaszott szerencsésnek érezheted magad, hogy ő a gyerekeid anyja. Eldöntöttem, hogy nem viselkedhetsz többet így velünk, és többet nem leszek csöndben. Nőj már fel!” – írta Pete a rappernek.

Oh, már káromkodsz is. Hol vagy most?” – kontrázott Ye, mire jött a megsemmisítő válasz egy szelfivel kiegészítve:

„A feleségeddel egy ágyban”

Kanye West ezután azzal próbált visszatámadni, hogy legalább látja, hogy sikerült Skete-nek elhagynia rehabot, de a humoristán ez sem fogott, felvállalta, hogy valóban volt rehabon és inkább felajánlotta Westnek, hogy neki is ki kéne próbálnia, mert legalább segítenének rajta.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés