Kövess minket

Bulvár

Kanye: Skete Davidson élt 28 évet

Megosztva

Kanye West visszatért Instagramra, egyben lereagálta, hogy a hamarosan volt felesége, Kim Kardashian és a humorista Pete Davidson szakítottak.

Kim és Pete a hírek szerint a sok külön töltött idő miatt nem tudták fenntartani a kapcsolatukat, ezért inkább megegyeztek, hogy barátként folytatják tovább. Kanye a románc kezdetétől támadta Pete Davidsont, a Skete gúnynevet aggadta rá, veréssel fenyegette meg, dalszövegekben szólt be neki, melynek az lett az eredménye, hogy végül Davidson is visszaszúrt.

A szakítás hírére Ye most egy kamu New York Times címlapot posztolt, amelyen az olvasható: „Skete Davidson élt 28 évet„. Kanye számára tehát Skete egyenlő egy hullával. A címlap alján Kid Cudinak is odaszúr Kanye, hisz azt írja: „Kid Cudi is fellépett volna Skete temetésén, de fél, hogy üvegekkel dobálják meg” – mely egyértelmű utalás az idei Miami Rolling Loud fesztiválon történtekre, ahol Cudi levonult a színpadról, miután Kanye fanok megdobálták.

Kanye és Kim válása ettől még továbbra is elég biztosnak tűnik, több forrás is megerősítette, hogy Kim nem táncol vissza, miközben Kanye már az ötödik válóperes ügyvédjét fogyasztja el, miután azok egymás után mondanak fel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés