Kövess minket

Stílus

Kanye váratlanul megjelent a Skechers irodájában, de azonnal kidobták

Megosztva

Ye megpróbált új otthont találni a YEEZY-nek, miután az adidas szakított vele, de a próbálkozása csúfosan ért véget. A TMZ információi szerint a rapperből lett dizájner előzetes bejelentkezés nélkül egyszer csak megjelent a Skechers kaliforniai főhadiszállásán és kijelentette, hogy a menedzsmenttel szeretne beszélni, de ők nem akartak vele tárgyalni, ezért aztán szépen kitessékelték.

A Skechers által kiadott közleményben azt írják, hogy Ye váratlanul jelent meg a Los Angeles-i irodájukban. „Mivel Ye engedély nélkül forgatott az épületben, két vezető beosztású Skechers dolgozó kivezette őt és a társaságát az épületből egy rövid beszélgetés után„- tették hozzá.

Azt nem tudni, hogy Ye miért vitt magával egy filmes krút is, lehet meg akarta örökíteni, ahogy nyélbe üt egy több millió dolláros üzletet a szintén a sneaker piacon operáló Skechers-szel, hogy így mutassa meg az adidasnak, hogy nélkülük is boldogul, mindenesetre a céget egy zsidó család, egészen pontosan Robert Greenberg alapította, akinek jelenleg a fia vezeti a céget. Ye antiszemita kijelentései vélhetően nem épp a legjobb ajánlólevél tehát a Skechers-nél.

A Skechers később a szóvivőjén keresztül azt üzente, hogy a cég nem tervez együtt dolgozni Ye-vel, és elítélik a az antiszemitizmus és a gyűlöletbeszéd minden formáját.

Békeidőben vélhetően a Skechers tárt karokkal fogadná Kanye Westet, elvégre a cég nem éppen tartozik a menőbb sneaker vállalatok közé, így a YEEZY termékek hatalmas lökést adnának a brandnek, ahogy az a GAP-pel is megtörtént anno. Ye próbálkozása egyben azt is bizonyítja, hogy ő is tudja, hogy egy másik sneaker vállalattal való együttműködés nélkül nem fogja tudni folytatni a YEEZY sneakerek sikerszériáját, pláne úgy, hogy közben az adidas jövőre nélküle is tovább akarja vinni a már befutattott dizájnokat.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés