Kövess minket

Hiphop

Kanye volt a leghallgatottabb előadó a hétvégén Spotify-on, pedig fel se rakta oda az új lemezét

Megosztva

Kanye West elég nagyot ment az elmúlt hétvégén a Spotify-on, annak ellenére, hogy ott nem is elérhető a napokban megjelent ‘DONDA 2′ című nagylemeze.

A rapper pénteken, szombaton, és vasárnap is a leghallgatottabb előadó volt az USA-ban a Spotify platformján, mindezt úgy, hogy streamingplatformokon nem hallgatható az új, Stem Player exkluzív stúdióalbuma.

Kérdés persze, hogy valóban a DONDA 2-t keresgélték-e a Spotify felhasználók, és ha már ott voltak inkább hallgattak mást, vagy inkább a Netflixen futó, jelenleg második részénél tartó Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy dokumentumfilm dobta meg a Kanye iránti érdeklődést. Akárhogy is legyen, Kanye nagyon népszerű volt, a Chart Data posztja szerint 10 korábbi projektje is felkerült a Spotify hallgatási toplistájára.

A „DONDA 2„-t eközben már hallgathatják azok, akiknek van 200 dolláros Stem Player lejátszójuk, a lemez a jelenlegi formájában 16 dalt tartalmaz, és Travis Scott, Future, XXXTentacion, Don Toliver, Jack Harlow, a Migos, Baby Keem, és Soulja Boy is szerepelnek rajta.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés