Kövess minket

Stílus

Kanye West befejezi az adidas és GAP kollabokat, miután lejárnak a szerződései

Megosztva

Kanye West azt nyilatkozta a Bloomberg-nek hétfőn, hogy amint lejár az adidas-szal és a GAP-pel kötött partnerségi szerződése, nem dolgozik tovább velük. Ye az elmúlt napokban többször támadta a két brandet Instagram posztokban, mivel szerinte lemásolják a dizájnjait.

West szerződései persze nem holnap, és nem is holnapután fognak lejárni, 2020-ban például 10 éves partnerségi szerződésre írt alá a GAP-hez, hogy létrehozzák a YEEZY GAP brandet, mely elég nagy siker lett. Az adidas-szal kötött kollabja minimum 2026-ig tart.

A zenészből lett dizájner azt nyilatkozta, hogy a szerződések lejárta után „egyedül csinálja tovább”, és nem engedi, hogy egy újabb cég álljon közé és a fanjai közé. A YEEZY brand eddig is árult online, a YeezySupply.com-on keresztül, de Ye fizikai boltokat is akar majd nyitni, amit néhai édesanyja, Donda után nevez el.

Amíg ez megvalósul, Kanye azt tervezi, hogy megpróbálja feljebb tornászni az adidas cipők eladásából befolyó százalékát, melyet a gyerekeire akar hagyni. Jelenleg olyan 11%-ot kap, ezt szeretné 20%-ra növelni.

(Forbes)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés