Kövess minket

Hiphop

Kanye West és Lil Durk is vendégszerepelnek majd Cardi B új dalán

Megosztva

Cardi B elárulta a meglepetést, mely a tegnap bejelentett új kislemezéhez kapcsolódik. A rapper elmondása szerint sokan le akarják húzni őt, és azért drukkolnak, hogy megbukjon, de ő megy tovább és ledobja a következő kislemezét, mely egy Kanye West és Lil Durk kollab lesz. A pénteken érkező „Hot Shit” című dal Cardi állítása szerint jó régóta a fiókban van, kb. 3 éves, sőt, korábban rögzítették, mint a „WAP” című slágerét, hangzásra pedig nagyon „maszkulin” zene lesz. Cardi arról is biztosította a fanjait, hogy akik hallották a zenét, azoknak instant kedvencük lett.

Cardi egy a fanokkal való beszélgetés során elmondta, hogy nagy rajta a nyomás, mivel másfél éve nem adott ki új zenét, de örül, hogy a rajongóira legalább számíthat. Ugyanebben a beszélgetésben azt is felfedte, hogy már a következő dalán dolgozik a háttérben.

Egy Insta Live során a rapper eközben arról beszélt, hogy sajnos az új dal klip nélkül fog megjeleni július elsején, le is akarta mondani emiatt a premiert, míg el nem készül a videó, de végül úgy döntött, hogy már így is túl sokat vártak a rajongói.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés