Kövess minket

Stílus

Kanye West fizikai YEEZY boltokat akar nyitni az egész világon

Megosztva

Kanye West újra nagy Instagram posztolásokban van. A rapper, producer, designer többek közt kiakadt a GAP-re, hogy nélküle tartottak meetinget, majd nemtetszését fejezte ki, hogy a brand az új kollekciójában a YEEZY GAP ENGINEERED BY BALENCIAGA kollekcióból mondjuk úgy „inspirálódik”. Ye korábban az adidasra is hasonlóan ráförmedt, így nem csoda, hogy most már saját üzlet megnyitásán gondolkodik.

Kanye az egyik posztjában elmondta, hogy szerinte megmentette az adidas és GAP brandeket a kollabjaival, és részben azért írt alá velük, mert azt ígérték, hogy fizikai boltokat építenek, ahol aztán külön árulják a YEEZY termékeket. Ez viszont nem történt meg, szóval most a saját kezébe veszi az irányítást. „Az egész világon YEEZY boltokat fogunk nyitni, az első állomás Atlanta” – írta, majd hozzátette, hogy hajlandó telkeket és boltokat vásárolni Amerika-szerte, hogy aztán globálisan is terjeszkedhessen. Ye egy felhívást is közzétett, miszerint minden olyan ember jelentkezését várja, akinek legalább 10 éves boltmenedzselési tapasztalata van.

Kanye posztjára többen is reagáltak, köztük Fivio Foreign, aki rögtön bejelentkezett a New York-i YEEZY bolt vezetésére, de Pusha T is beszállna a bizniszbe, és persze írtak a rappernek civilek is bőven. A YEEZY boltok ötlete amúgy nem légbőlkapott, korábban már megírtuk, hogy Kanye több területen levédette a brandet, mert nagy tervei vannak vele.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés