Kövess minket

Aztaa

Kanye West kurzust indít egy kanadai egyetem

Megosztva

Kanye West lehet, hogy soha nem fejezte be az egyetemi tanulmányait, de az élet ironikus fordulatának köszönhetően most pont őt fogják tanítani az egyik kanadai intézményben.

A Concordia Egyetem egyik professzora Yassin „Narcy” Alsalman ugyanis bejelentette, hogy „Kanye vs. Ye: Genius by Design” néven új kurzust indít, a rapper, producer és önbevallásos géniusz hatását és eredményeinek tanulságát tanítva.

Alsalman bejelentő posztja szerint a kurzus kevésbé Ye életét, mint inkább a kreatívitását, a közösséghez való viszonyát, a híreséggel járó problémákat, és a mentális higénia kérdéskörét járja majd körbe, miközben feldolgozza, hogy Ye miként tudott releváns maradni ennyi éven keresztül.

A tananyagban kielemezzük Ye művészetét, dizájnját, zenéit, celeblétét, és kulturális hatását az információs korszakban” – írja a tanár. A kurzusra maximum 200 fő jelentkezhet majd. Korábban amúgy már Frank Ocean és Taylor Swift is kapott saját kurzust, tehát nem Kanye West az első zenész, aki a felsőoktatási tananyagba juttatta magát az eredményeinek köszönhetően.

(PAPER)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés