Kövess minket

Hiphop

Kanye West lehagyja Kid Cudi-t az új albumáról, mert jóban van „tudjuk kivel”

Megosztva

Kanye West bejelentette, hogy barátja és rendszeres kollabtársa, Kid Cudi nem lesz fent a DONDA 2 című készülő nagylemezén, mivel a zenész jóban van „tudjuk kivel„. Elsőre sokan azt gondolhatták, hogy a „tudjuk ki”, Billie Eilisht takarja, akitől Ye nemrégiben bocsánatkérést követelt, amiért az Astoworld tragédiára utalgatott egyik koncertjén, miközben a közönség egyik tagjának segített. Aztán hamar kiderült, hogy Kanye-t az zavarja, hogy Cudi jó kapcsolatot ápol Pete Davidson humoristával, aki jelenleg Kanye hamarosan ex-feleségének, Kim Kardashiannak a pasija.

Kid Cudi kommentben reagált, azt írta, hogy nem is akar fent lenni Kanye új lemezén, és amúgyis ő volt a legjobb dolog a korábbi projektjein is. Twitteren azt is leírta, hogy ő és Kanye már hetekkel ezelőtt átbeszélték ezt a dolgot, és Ye most mégis az interneten teregeti ki a szennyest a figyelemért cserébe. „Nem vagy igazi barát, viszlát!” – zárta le a gyerekes csörtét Cudi.

A gyerekes üzengetés Kanye West oldalán folytatódott. Több Insta posztot is kirakott, volt ahol áthúzta Pete Davidson arcképét egy közös fotón, máshol egy Amerika Kapitány: Polgárháború filmposzter kifigurázásával állította szembe a feleket.

A DONDA 2 ‘elvileg’ február 22-án jelenik meg, aznapra pedig hallgatói eseményt rendez Ye Miamiban, amire feltételezzük Kid Cudi nem hivatalos.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés