Kövess minket

Hiphop

Kanye West nem nyúl a telefonjához, amíg be nem fejezi a „DONDA 2”-t

Megosztva

Kanye West teljesen album módba kapcsolt, még a mobiltelefonját sem használja, hogy maximálisan az új projektjére tudjon koncentrálni. Ye előző héten jelentette be, hogy érkezik a DONDA folytatása, méghozzá meglepően hamar, február 22-én. A projekt vezető producere elvileg Future lesz. A bejelentést – ismerve Ye korábbi húzásait – sok rajongó kétkedve fogadta, de a rapper/producer úgy tűnik elszánt annak érdekében, hogy befejezze a lemezt, mint a lenti videón egy masszázs közben elmondja, még a mobilját is elzárta maga elől, hogy ne legyen semmilyen figyelemelterelés az életében. A gyerekeivel mindenesetre azért még foglalkozik persze.

Digital Nas, aki az első DONDA lemeznél két dalban is segédkezett, a Rolling Stone-nak nemrég elárulta, hogy Travis Scott is fent lesz a folytatáson, az egyik Future és Kanye kollabot pedig iszonyatosan jónak írta le, amit szerinte imádni fognak a fanok.

A producer emellett azt is elárulta, hogy Ye olyan elvárásokkal megy neki a második DONDA-nak, hogy azt szeretné, ha az emberek „temetéseken, gyerekük születésénél és ballagásánál, valamint esküvőkön” játszanák le a dalait, mert ezek a négy legfontosabb pillanatai egy ember életénék.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés