Kövess minket

Bulvár

Kanye West szakított a barátnőjével és ismét veréssel fenyegeti Pete Davidsont

Megosztva

Kanye West teljesen elszabadult az Instagram oldalán. A rapper nem bírja elengedni hamarosan volt feleségét, Kim Kardashiant, és hol arról posztol, hogy újra kell egyesíteniük minden áron a családjukat, hol pedig Kim új pasijába, a humorista Pete Davidsonba rúg bele online, akit amúgy következetesen „Skete”-nek hív, a követői nagy mulatságára.

Ye viselkedése odáig fajult, hogy Kim nemrég privát üzenetben kérlelte a férjét, hogy vegyven vissza, mert a végén még valamelyik elvakult rajongója komolyan veszi a keménykedést és tényleg megtámadja Pete Davidsont. Kanye az Instáján osztotta meg a beszélgetést, melyhez azt a megjegyzést fűzte, hogy senki ne bántsa „Skete”-et, mert majd ő elintézi az embert személyesen.

Kim ezután megköszönte Kanye-nak, hogy nem utasítja a rajongóit erőszakra, de azt azért megkérdezte tőle, hogy miért osztja meg a világgal a magánbeszélgetéseiket. Ye válaszát egy 14 éves hősszerelmes gimis is megirigyelhetné:

„Mivel a kedvenc emberemtől kapok üzenetet. Én vagyok a legnagyobb rajongód. Hogy bírnám ezt nem megosztani mindenkivel!”

Ezek után talán nem annyira meglepő hír, hogy Kanye szétment a barátnőjével, a színésznő Julia Fox-szal. Több lap, köztük a Daily Mail is arról írt, hogy Julia sírva szállt fel egy repülőgépre a szakítás után, mire az énekesnő egy azóta törölt posztban úgy reagált, hogy 12 éves kora óta nem sírt, és habár tényleg szétmentek Kanye-val, de továbbra is barátok, és amúgy sem volt szerelmes a rapperbe.

Kanye West következő, DONDA 2 című nagylemezének megjelenéséig egy hét van hátra, tehát várhatóan további izgalmakban lehet addig részünk.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés