Kövess minket

Aztaa

Kanye West vs. Pete Davidson: kreatív borravaló rendszert találtak ki egy Starbucksban

Megosztva

Igazán furfangos módon próbálja meg borravaló adására ösztönözni a vásárlóit az egyik amerikai Starbucks. Mint az alábbi virális TikTok videón látható, a dolgozók a Kanye West és Pete Davidson drámát felhasználva pörgetik kicsit fel az emberek adakozó kedvét, méghozzá egyfajta pénzes szavazással.

A drive-thru ablakában kitett két kis tégelyre ugyanis azt írták fel, hogy „Kanye West vagy —> Pete Davidson” – így mindenki a a bukszájával fejezheti ki szimpátiáját.

Nem tudhatjuk, hogy milyen gyakran ürítik a kis dobozokat, mindenesetre a videó készítésekor Ye oldalán mindössze pár apró gyűlt össze, míg Pete oldalán sokkal adakozóbbak voltak az emberek. A videó már közel 7 milliós nézettségnél jár, és a kommentek közt főleg Pete Davidsonnal szimpatizálnak az emberek.

Kanye West és The Game nemrég ledobták az „Eazy” című dalukhoz készült hivatalos klipet, melyben Ye gyurmafiguraként fejezi le Pete Davidsont. Egyesek kicsit erősnek gondolták Ye videóját, de ő az Insta oldalán védte azt meg, kihangsúlyozva, hogy a művészetnek szabadnak kell lennie, és ő sosem akart senkinek sem ártani, csak szimplán megéli a művészi szabadságát.

(New York Post)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés