Kövess minket

Stílus

Kenderből készül a Stüssy és a Nike új, fordított pipával érkező cipője

Megosztva

Egy első drop után újabb cipőre és ruhadarabokra ugrott össze a streetwear-legendának számító Stüssy és a sport-óriás Nike.

Az előző kollab szüleménye a Zoom Spiridon volt, mely kenderből készült és fekete, illetve vajszínű kiadásban érkezett. Ők így néztek ki:

A két brand ezt a vonalat viszi tovább a friss, Stüssy x Nike Air Max 2013-nál is. Mint az előd, úgy ez, a Fossil verzió is kenderből van, ez látszik is a szellős-hálós textúrán és az anyag kialakításán. Némi Travis Scott-hatás is tetten érhető, hála a megfordított Swoosh logónak, ami egyre több Nike darab sajátja, kérdés, hogy milyen áron – félő, hogy a húzás tizedjére már könnyen unalmassá válik, de várjuk ki a következő lépést.

A letisztult sneaker mellé kenderhoodie is érkezik nagy pipával, nagy Air felirattal és szintúgy nagy Stüssy márkajelzéssel a háton. Egyszerű, mint mindig, de legalább részben környezettudatos.

Feltehetőleg a 2013 sziluettből fekete is érkezik majd, de arra még várnunk kell, a hivatalos megjelenési dátummal egyetemben. Ahogy azonban a legtöbb sneakerblog előrevetíti, a Fossil egy-két hónapon belül biztosan a polcokra kerül, előtte lehet, hogy még ki kell várnunk a fekete verzió promóciójának lefutását is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés