Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar bejelentette az új albumát

Megosztva

Kendrick Lamar hivatalosan is visszavonult” – posztolta még februárban egy türelmetlen Twitter felhasználó, mire a rapper most azzal válaszolt, hogy bejelentette az új albumát.

Kendrick az oklama oldalát linkelte be Twitteren, melyre kattintva egy új mappát találunk, benne a hivatalos bejelentéssel. A közlemény szerint a rapper következő nagylemeze a „Mr. Morale & The Big Steppers” címet kapta, és május 13-án, pénteken érkezik. „Minden további hivatalos információt a megjelenéssel kapcsolatban ezen az oldalon fogunk közölni” – zárul a közlemény.

Lamar korábban szintén ezen az oldalon jelentette be, hogy a következő, most már hivatalosan is érkező projektje az utolsó lesz a TDE kiadónál.

A Mr. Morale & The Big Steppers 5 évvel a Pulitzer-díjas Damn. album után érkezik, az elvárások tehát enyhén szólva is az egekben vannak. Ez lesz a rapper ötödik nagylemeze. Az elmúlt időszakban persze nem teljesen tűnt el Kendrick, hisz összerakta a Fekete Párduc című Marvel mozi filmzenéjét, és több vendégszereplést is vállalt, többek közt 2 Chainz, Baby Keem, és Busta Rhymes dalain.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés