Kövess minket

Zene

Kendrick Lamar, Drake, Rakim is fent vannak Barack Obama szokásos nyári playlistjén

Megosztva

Barack Obama idén is megosztotta a szokásos nyári lejátszási listáját, benne az aktuálisan kedvenc zenéivel. Az ex-elnök ezúttal is változatos playlistet állított össze, van itt pop, rock, jazz, és persze hiphop is bőven, de azt nem tudjuk, hogy most besegített-e neki a lánya, Sasha.

A leírásban viszont kiemeli, hogy csomó új előadót ismer meg a kommentelőinek hála, tehát bizonyított, hogy ha sokan és rendszeresen írjuk neki, hogy hallgasson Mr. Bustát, akkor Obama végre felfedezi a magyar legendát, addig amíg ez megörténik, be kell érnünk az alábbi előadókkal:

Obama is rácuppant az új Beyoncé dalra, a „Break My Soul„-ra, de meglepő módon tetszett neki Rosalía új slágere, a „SAOKO” is, és Bad Bunny-t is hallgat a nyáron. Ami a hiphopot illeti, idén is került a listára Kendrick Lamar, egy lágyabb Drake dalra is chillel Obama, de hallgat újak közül Lil Yachty-t és Vince Staples-t, régiek közül pedig Rakimot és Wyclef Jeant. Alább lehet hallgatni a teljes listát (a 2021-es és 2020-as listával együtt).

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés