Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar, Pusha T, Steve Lacy: ezek voltak Tyler, the Creator kedvenc zenéi 2022-ben

Megosztva

Az év végéhez közeledve minden fontosabb magazin, köztük a Pitchfork, a TIME és a Rolling Stone is közzétette 2022 legjobb albumainak listáját.

Éppígy osztják meg kedvenceiket közszereplők és előadók is, például JAY-Z, aki a tulajdonában álló TIDAL platformon tett közzé egy playlistet benne idei favoritjaival. Őt követte Tyler, The Creator, aki kevésvbé professzionális módon, valódi Tyler stílusban Twitteren publikálta a saját, eklektikus listáját.

A gyűjtésben szerepelnek olyan idei hiphop slágerek, mint a Neck & Wrist Pusha T-től, Pharrelltől és JAY-Z-től, avagy T nagy idoljaitól, vagy épp Kendrick Lamar Worldwide Steppers és Savior dalai. Kevés előadó ment nagyobbat idén Steve Lacy-nél, szerencsére az egykori Odd Future-vezér nem a TikTokot leuraló Bad Habitet választotta ki, hanem a Buttons-t pörgette tőle a Gemini Rights korongról. Némi önsimogatást megengedve magának Tyler hozzáadta a Cash In Cash Out kollabját is, amiben 21 Savage és Pharrell oldalán rappel.

Ezen túl akadnak még hidden gemek, amik nem is 2022-es megjelenések, ilyen a Tombola 94 Dina Ögontől, az Around the House Charles Stepney-től és La’verne Washington I Found What I’ve Been / The Promise dala. Alább lehet is fülelni őket.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés