Kövess minket

Aztaa

Kevin Durant betépve adott interjút, azt mondta be kell fejezni a marihuánát használó sportolók stigmatizálását

Megosztva

A Brooklyn Nets sztárja, Kevin Durant volt David Letterman „My Next Guest Needs No Introduction” című beszélgetős műsorának legutóbbi vendége, ahol többek közt a marihuánáról alkotott véleményét is megosztotta.

A kosaras véleménye szerint a fű eloszlatja a zavaró tényezőket az ember gondolataiban, és segít ellazulni, ezért fektet a Weedmaps nevű tech platformba pénzt, mivel szeretné megváltoztatni azt a narratívát, miszerint egy sportoló ne füvezzen.

Letterman kicsit árnyalta a képet, és elmesélt egy történetét, hogy mikor legutoljára volt betépve, nem tudott józanul gondolkodni, és fura meglátásai voltak a körülötte lévő világról. „Akkor jó cucc lehetett” – poénkodott Kevin Durant, aki állítása szerint nem csak az interjú napján, de még az interjú előtt is tépett. Durant szerint amúgy csak idő kérdése, hogy mindenhol engedélyezzék Amerikában a fűhasználatot.

A Netflixen futó My Next Guest Needs No Introduction negyedik évadában Billie Eilish, Ryan Reynolds, Will Smith, Julia Louis-Dreyfus, és Cardi B is vendégszerepelnek majd.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés