Kövess minket

Aztaa

Kevin Durant életre szóló szerződést kötött a Nike-val

Megosztva

Életre szóló szerződést köt a Nike Kevin Durant NBA játékossal – jelentette be a sportóriás és a kosárlabdázó.

Ezzel a kétszeres NBA-bajnok Durant (aki most a Phoenix Sunsnál játszik) olyan ikonok díszes társulatához csatlakozik, mint Michael Jordan és LeBron James, akik korábban már hasonló dealt írtak alá és a Nike-t reprezentálják, említi a Hypebeast.

A sajtóanyagban felidézik, hogy Durant 2007 óta a márka nagykvöete, ezalatt az idő alatt 15 saját KD sziluetett adott ki a Nike-val, együtt promótálták a kosárlabda szeretetét, szerveztek eseményeket a fiataloknak, és húztak fel nyilvános kosárlabdapályákat a játékos Durant Family Foundation alapítványán keresztül, illetve edzettek feltörekvő kosarasokat a Team Durant projekt segítségével.

Ez már önmagában szép lista, a friss, életre szóló deal értelmében ezt szeretnék folytatni, további filantróp-és közösségépítő kezdeményezések mellett. Nem mellesleg hamarosan jön KD 16. cipője a Nike-val, az már ennek a frissített, kiterjesztett társulásnak az égisze alatt droppol majd.

„Amikor először szerződtem a Nike-val, álmodni sem mertem volna arról, hogy ilyen magas szintre jut majd a partnerkapcsolatunk.” – mondta Duran a dealről a sajtóközleményükben. „Csodás kreatív és filantrópi munkát végeztünk eddig is. Bejártuk a világot és olyan dolgokat építettünk fel, amik örökké tartanak. Izgatottan várom, mit hoz a jövő, és örülök, hogy ilyen emberekkel lehetek egy lapon említve a dealnek hála.”

John Slusher, a Nike egyik marketing-felelőse így nyilatkozott: „Kevin Durant, a világ egyik legjobb kosárlabdázójaként 16 éve kiemelt fontosságú tagja a Nike-családnak. Alig várjuk, hogy közösen nevelhessük fel a jövő atlétáit.”

(Hypebeast, Boardroom)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés