Kövess minket

Hiphop

Kevin Gates nem akar többet szexről rappelni, mióta a tini lánya bevallotta, hogy miket művel az ágyban

Megosztva

Kevin Gates nem fogja vissza magát, ha tizennyolc pluszos megszólalásokról van szó. A Baton Rouge-i rapper mondott már például olyat a dalaiban, hogy meginná Beyoncé pisijét, de interjúkban is igen szabadszájú, bevallotta például, hogy lefeküdt az unokatestvérével, és hogy az sem zavarná, ha a barátnője megcsalná őt, csak küldje el neki a szexről készült pornófelvételt. Ezek után meglepő, hogy még Gates-nél is van egy határ, ha a provokatív szexuális történetekről van szó, és mint kiderült a rapper a tini lánya sztorijainál húzza meg azt.

Hallod tesó, teljesen elbaszott ez az egész. A nagylányom már 19, és nem akarok többet szexről rappelni miatta. Bevallotta nekem, hogy kiette valakinek a hátsóját meg minden. Halál komolyan mondom. Végig kellett hallgatnom az egész sztorit. Úgy voltam vele, hogy mi a fasz?! Visszakérdeztem, hogy egy csaj volt, vagy csávó? Ő meg csak rámszólt, hogy apa nemár, mire válaszoltam, hogy tudod mit, nem is akarom tudni. Nem ítéllek el, szeretlek” – mesélte Gates egy DDG-vel közös klipforgatás alatt.

Gates hozzátette, hogy ez az egész fenékevős sztori nagyon kiakasztotta, és nehezen dolgozza fel a hallottakat. Most mondjuk legalább tudja, hogy mit éreznek azok, akik korábban a túlságosan pajzán szövegei miatt kritizálták.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés