Kövess minket

Aztaa

Kiadós reggeli: egyetlen gigantikus gabonapehely van az MSCHF új müzlijében

Megosztva

Rá jellemző termékkel zárta a 2022-es évet a szatirikus popkult darabokat szállító MSCHF brand, írta meg a PAPER magazin.

Az OFF Média háza táján már-már tradíció beszámolni a márka aktuális dropjairól. Írtunk ezelőtt a hullámos talpú Old Skool-koppintásról, amiért hevesen perelt is a Vans, megmutattuk a szájfény helyett ketchupot rejtő Fenty kollaborációról, amire Rihanna is áldását adta, ott volt a Hermés millió forintokat érő Birkin táskáiból gyártott Birkenstock papucs, alias Birkinstock, akadt szentelt vízzel-, majd vérrel töltött Nike is á la Lil Nas X, végül pedig a miami Art Baselen bemutatott elit-kritikus ATM, ami banki egyenlegük alapján rangsorolta az embereket (az összes vonatkozó cikk itt, egy helyen).

Hasonló szellemben készült el a MSCHF sorban 87. (!) megjelenése, az amerikai reggelik-, ésvagy a popkultúra szerves részét képező, papagájjal reklámozott gyümölcsös Froot Loops gabonapehely parafrázisa, a „Big Fruit Loop”, ami pont az, amit a neve sejtet.

Egy óriási darab kör alakú reggelizőpehelyről van szó, ami pont akkorára van tervezve, hogy beleférjen egy müzlistálkába. Kérdés, hogy a tejből mennyi fér el így.

Íme:

Mint a márka a vonatkozó Instagram-bejegyzésben a kiegyensúlyozott táplálkozás ideájának fityiszt mutatva írja: „Big Fruit Loop. Egy rendkívül kiegyensúlyozatlan reggeli része.”

Ahogy az lenni szokott, a brand külön weboldalt dedikált a megjelenésnek, itt olvashatunk részleteket az óriási, ehető körről, aminek a súlya kb. 226 gramm, kalóriából pedig 930 van benne. Yum.

A termék ára 20 dollár-, avagy 7500 forint körül mozgott, amíg nem lett instant sold out, mint majdnem minden, amit kiadnak a kezük közül. A névválasztásuk egyébként célzott: a szokásos jogi perpatvart elkerülve Fruit Loopként pörög a piacon a projekt „Froot Loop”, nem mintha a Froot Loops ne tudna ettől még perelni, de olyan sokat kapott már – többnyire jogosan – a koppintással és logómásolással szívesen kacérkodó MSCHF, hogy reméljük, ezúttal megússzák.

Az MSCHF összes dropja itt görgethető végig.

(PAPER)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés