Kövess minket

Hiphop

Kid Cudi megosztotta új albuma teljes dallistáját

Megosztva

Kid Cudi pénteken dobja le következő, sorban nyolcadik nagylemezét, mely az ‘Entergalactic‘ címet kapta. A rapper a megjelenés előtt most megosztotta a projekt hivatalos dallistáját és egy interjúban részletesen beszélt is a lemezről.

Az Entergalactic 14 + 1 bónusz dalt fog tartalmazni, a vendégek közt Ty Dolla $ign (kétszer), 2 Chainz, Don Toliver (kétszer), Dot Da Genius, és Steve Aoki is szerepelnek.

Cudi elmondása szerint a projekt egy vizuális album lesz, hisz érkezik hozzá egy eredetileg sorozatnak tervezett, de végül különkiadásként összerakott, azonos című animációs film is a Netflixre. Az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva Cud kifejtette, hogy mikor először látta az Entergalactic-ot, elsírtam magát. Állítása szerint örömkönnyeket hullajtott, mivel a film egy szerelmi történetet mesél el, ami neki valahogy az életben sosem jött igazán össze, de vásznon megható volt látni.

„Mindig is akartam animációs területen valamilyen formában dolgozni, csak ki kellett találnom, hogy mit tudok másként csinálni. Találnom kellett egy történetet, amihez tudok kötődni. Amint megtaláltuk a szerelmet, mint központi témát, jött minden magától” – mondta Cudi.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés