Kövess minket

Hiphop

Kiderült, hogy egy A$AP Mob tagra lőtt rá A$AP Rocky, per lesz belőle

Megosztva

Áprilisban váratlanul letartóztatták A$AP Rocky-t egy tavalyi lövöldözéssel kapcsolatban, most végre azt is tudjuk, hogy ki volt az áldozat.

Mikor Rocky-t rendőrök tartóztatták fel a a Los Angeles-i reptéren az nem csak a közvéleményt, de a rappert is teljesen váratlanul érte, hisz épp nyaralásról tért vissza a terhes barátnőjével, Rihannával. Később kiderült, hogy egy férfi azzal vádolja a rappert, hogy 2021 novemberében rálőtt az utcán. A rendőrök házkutatást tartottak nála, lefoglaltak több, amúgy legálisan tartott fegyvert, de a lövöldözésnél használt pisztoly nem lett meg. Eközben az áldozatról csak annyit lehetett tudni, hogy ismeri Rocky-t. Egy új pernek köszönhetően viszont már tudjuk, hogy a férfi, akire rálőttek egy A$AP Mob tag, egészen pontosan A$AP Relli.

A$AP Relli, igazi nevén Terell Ephron ugyanis most beperelte a rappert a lövöldözés miatt, a per tényét pedig az ügyvédje a Rolling Stone magazinnak is megerősítette.

Relli, aki a Mobon belül produceri és tehetséggondozói szerepet is betölt, gimis kora óta ismeri Rocky-t, és állítólag a kollektívába is ő hozta be. A perirat szerint Relli-t egy Hollywood-i helyszínre csalták, ahol azt mondták neki, hogy egy vitát fognak rendezni Rocky-val. A rapper egy félautomata pisztollyal érkezett a helyszínre, ahol Relli elmondása szerint mindenféle előzmény nélkül rálőtt. A Mob tagot az egyik golyó súrolta, könnyebben sérült.

Relli hozzátette, hogy mióta előjött a történetével, folyamatosan kapja a halálos fenyegetéseket. Rocky egyelőre nem kommentálta az esetet.

(Pitchfork)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés