Kövess minket

Hiphop

Kiengedték a Young Dolph gyilkosság egyik gyanúsítottját

Megosztva

Kiengedték a börtönből a Young Dolph meggyilkolásával gyanúsított férfiak bűntársát, miután letette az óvadékot – írja a helyi memphisi média.

Shundale Barnett – akit gyilkosságban való utólagos bűnrészességgel, gyilkosság elkövetésének bűntettével és lopással gyanúsítanak – 2022. december 24-én óvadék ellenében szabadult a texasi Fort Worthben található Tarrant megyei börtönből. Ezt követően átszállították a texasi Henriettában található Clay megyei börtönbe, majd 2023. január 21-én szabadult az őrizetből.

Barnettet eredetileg 2022 januárjában tartóztatták le Indianában, miután egy autóban találták a szökevény Justin Johnsonnal, akit Dolph megölésével gyanúsítanak. Eddig hét gyanúsítottat azonosítottak Young Dolph meggyilkolásával kapcsolatban. A Straight Dropp néven is ismert Johnson és Cornelius Smith a feltételezések szerint a bűncselekmény lövöldözői voltak, míg Hernandez Govant a rapper elleni merénylet megrendelésével vádolják.

Johnson és Smith egyaránt akár 60 év börtönbüntetésre is számíthatnak, ha elítélik őket, március 24-én állnak ismét bíróság elé.

(Vibe)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés