Kövess minket

Stílus

Kim Kardashian: Akár emberi szart is ennék minden nap, ha attól fiatalabbnak néznék ki

Megosztva

Kim Kardashian 41 éves, de ha körülnézünk az Instagram oldalán, akkor ezt nem biztos, hogy első blikkre meg tudnánk mondani. A celeb látványosan sokat tesz annak érdekében, hogy megőrizze a fiatalos szépségét, sőt, legutóbbi nyilatkozata után fogalmazhatunk úgy is, szó szerint mindent megtenne ennek érdekében.

A bőrápolással kapcsolatos tudását hamarosan egy saját termékcsaládba, a június végén megjelenő SKKN by Kim-be fogja csatornázni a sztár, melyet állítása szerint a világ vezető bőrgyógyászainak tanácsai alapján állított össze. „Önzőség lenne nem megosztani másokkal a bőrápolási tippjeimet” – mondta a termékekkel kapcsolatban. Ezek a „tippek” amúgy nem lesznek olcsók, a kilenc termékből (arclemosó, tonizáló, hámlasztó, hialuronsavas szérum, C-vitamin szérum, arckrém, szemkörnyékápoló krém, olajcseppek és éjszakai olaj) álló kollekció összesen 630 dollárba, azaz kb. 230 ezer forintba fog kerülni.

Kim a termékcsaláddal kapcsolatban a New York Times-nak adott nemrég interjút, ahol azt is felfedte, hogy bármilyen praktikát hajlandó kipróbálni a fiatalsága megőrzése érdekében, és ha az adott praktika beválik, akkor őt nem érdekli, hogy mennyire unortodox módszerről van szó.

Mindent kipróbálok. Ha azt mondanák nekem, hogy minden nap emberi szart kell ennem annak érdekében, hogy fiatalnak nézzek ki, lehetséges hogy azt is megtenném” – vallotta be.

Kim nem az egyetlen Kardashian, aki egy cél érdekében bevállalna egy meredek diétát, Kourtney Kardashian nemrég arról nyilatkozott, hogy egy orvos azt tanácsolta neki, hogy szürcsölje a férje, Travis Barker spermáját heti négyszer, mert azzal növelni tudja a termékenységét. Kourtney maga is furcsállta a tanácsot, de arról nem nyilatkozott, hogy végül kipróbálta-e az ondó-diétát.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés