Kövess minket

Bulvár

Kimondta a bíróság, hogy Kim Kardashian egyedülálló, a leánykori nevét is visszakapta

Megosztva

Kim Kardashian hivatalosan is szingli.

A bíróság egy zárt meghallgatáson ma kimondta, hogy Kanye West felesége, már csak volt felesége, mivel Kim mostantól egyedülálló. A celebritás ezzel dobta a „West” nevet is, így Kim Kardashian West helyett leánykori nevét, a Kim Kardashiant használja majd.

A TMZ információ szerint Ye nem vett részt a meghallgatáson, és az ügyvédje nem emelt kifogást az egyedülálló státusz kimondása ellen, pedig korábban voltak kifogásai, de ma inkább a gyors lezárás mellett volt ő is. Kanye egyik kitételét, miszerint a közös vagyont a felosztás után is tartsák meg, valamelyik fél halálának esetére, a bíró engedélyezte, másik két kitételét viszont elutasította.

Kimnek több kérdésre is válaszolnia kellett a meghallgatáson, például arra, hogy vannak-e problémák a házasságával, és hogy szerinte megmenthető lenne-e a házasság, ha terápiára járnának? Kim mindkettőre igennel válaszolt, tehát Ye-nek még van egy fikarcnyi esélye, hogy újra összejöjjön volt asszonyával, addig is marad neki a Kim hasonmás.

https://stupefied-mccarthy.195-231-75-31.plesk.page/kanye-west-nem-tudja-visszaszerezni-kim-kardashiant-be-kell-ernie-a-hasonmasaval/
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés