Kövess minket

Hiphop

Kirabolták Tee Grizzley-t, 1 millió dollár értékben vittek el tőle ékszereket és készpénzt

Megosztva

Betörtek a detroiti rapper, Tee Grizzley házába és gyakorlatilag kipucolták azt. A rapper házából 1 millió dollár értékben vittek el ékszereket és készpénzt.

Rendőrségi forrásokra hivatkozva a TMZ azt írja, hogy a betörők az ablakot betörve jutottak be Grizzley Los Angeles-i házában, mely a gazdagabb, Porter Ranch régióban található. Állítólag csak az eltulajdonított ékszerek érnek alsó hangon 1 millió dollárt, de a betörők vittek egy csomó készpénzt is. Senki sem tartózkodott otthon a betöréskor, a rendőrség egyelőre keresi az elkövetőket.

Tee Grizzley-nek nem csak a betörés tényével, de barátja, PnB Rock elvesztésével is meg kell küzdenie. A két előadó elég jó kapcsolatot ápolt, Grizzley ki is emelte, hogy napokkal Rock halála előtt még telefonon beszéltek.

A rapper Insta oldalán reagált a betörésre, elmondása szerint minden előadónak vigyáznia kell, hogy miről szövegel, ugyanis nem csak pozitív dolgokat, de negatív dolgokat is el tudnak indítani a zenéikkel, még akkor is, ha ők művészetként, és nem tanácsadásként gondolnak a dalszövegekre. Grizzley továbbá mindenkit arra kért, hogy imádkozzanak King Von és PnB Rock családjáért, elmondása szerint ő is tudja, milyen érzés, mikor meggyilkolják az apádat, és ezzel a tudattal kell együttélned.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés