Kövess minket

Film

Kitolták az Eufória harmadik évadát 2025-ra

Megosztva

Elhalasztották az HBO nagy sikerű Eufória című sorozatának harmadik évadát a jelenleg is zajló hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt. Az új premierdátum valamikor 2025-ben lesz.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a The Last of Us, a Sárkányok háza, a Fehér lótusz, az Eufória izgalmas visszatérése mellett a Szimpatizáns, a The Regime, a Törvény nevében és a The Idol is képernyőre kerül” – mondta Francesca Orsi, a csatorna drámákért felelős vezetője.

Bár jelen pillanatban mindenki letette a tollat, bízom benne, hogy előbb-utóbb megegyezhetünk. Ellenkező esetben fel kell mérnünk, hogy mi lesz 2024 menetrendjének vége” – mondta Orsi.

Az Euphoria egyike azoknak, amelyeket az Idol utómunkálataival párhuzamosan kezdtünk el írni, de jelenleg nincs túl sok forgatókönyvünk. Nem tudjuk elkezdeni a forgatást, így annak a sorozatnak az átadását – ideális esetben 2025-ben – az fogja meghatározni, hogy mikor tudjuk újra felvenni a fonalat Sammel, aki jelenleg nem ír” – tette hozzá.

Az Euphoria első és második évada között korábban két és fél év szünet telt el a Covid-19 járványnak köszönhetően. Most a forgatókönyvírók sztrájkja potenciálisan hasonló szakadékot okoz a második és a harmadik évad között.

Az HBO több másik sikersorozata, az eredetileg 2024-ben érkező Fehér Lótusz harmadik, és 2025-re tervezett The Last Of Us második évada is késhet, amennyiben elhúzódik a sztrájk.

(Far Out)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés