Kövess minket

Hiphop

Kitört az anarchia egy kanadai fesztiválon, miután bejelentették, hogy Lil Baby nem lép fel

Megosztva

Lázadás tört ki a kanadai Breakout Fesztiválon vasárnap, miután az aznapi főfellépő, Lil Baby az utolsó pillanatban megüzente, nem tudja lenyomni a koncertjét, betegség miatt.

A vancouveri feszt közönségénél ez volt az utolsó csepp a pohárban, a két napos eseményt ugyanis már az elindulása előtti napokban is lemondások sorozata sújtotta, szeptember 13-án Lil Uzi Vert, szeptember 16-án pedig Polo G és SoFaygo mondták le a fellépéseiket. Ezek után arculcsapásként érte a nézőket, hogy Lil Baby sem jelent meg, ráadásul az utolsó percben offolta a bulit. A szervezők nem tehettek a lemondásról, Lil Baby az Instagram Story-jában arról írt, hogy nagyon sok koncerten van túl, és egyszerűen lerobbant testileg és mentálisan, muszáj volt pihenőt beiktatnia. A fanok viszont nem fogadták könnyedén a hírt, először pfújolni kezdtek, majd sokan vandálkodásba kezdtek, lebotottak egy sátrat, lapostévéket vágtak a földhöz, és random verekedések is kitörtek.

A zavargásnak végül a rendőrök vetettek véget, senki sem sérült meg súlyosan, de több ezer dolláros kár született. Lil Baby azt ígérte, hogy mihamarabb pótolja az elmaradt koncertjét.

(CTV News)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés